Cautare

541 de rezultate pentru "dusceac ana" (3.30 secunde)
Numele propus de PDL, Ana Anghel, a iesit abia pe locul trei, cu 4,89% din optiunile slatinenilor. Victoria uselistului este cu atat mai spectaculoasa cu cat Minel Prina a fost a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare, cu numai doua luni in urma, pentru fapte de coruptie.
De Alex, fiul meu de 20 de ani - nici nu stiu cand a trecut timpul -, care este student in anul II la o facultate prestigioasa de business, de Ana - care peste cateva saptamani va deveni majora, o fiica minunata si un om bun, de Mihaela, care face lucruri extraordinare cu Crucea Rosie si cu Fundatia Renasterea, de prietenii adevarati.
Regele Mihai si regina Ana si-au petrecut ultimele luni la resedinta din Elvetia. Joi seara, Majestatea Sa va oferi un dineu in onoarea a 12 fosti Sefi de Stat din Europa Centrala si de Est cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea comunismului.
Din pacate insa, nici pana astazi nu avem de la Guvernul Ciolos si de la ministrul muncii, d-na Ana Costea vreo varianta de proiect care sa fie lansata in dezbatere parlamentara si publica, desi la momentul instalarii guvernului tehnocrat in noiembrie anul trecut au gasit pe masa domniilor lor acest proiect, in varianta propusa de PSD, cu toate calculele de sustenabilitate aferente.
Cu gandul la alegerile locale a trecut cam putin comentata recenta demise a doameni Claudia Ana Costea, ministrul tehnocrat al muncii.
Ana Costea, ministrul muncii, si-a dat demisia dupa ce a elaborat o lege a salarizarii despre care sindicatele au spus ca va scadea salariile la un numar important de functionari.
-Vicepremier, ministrul Dezvoltarii Regionale - Sevil Shhaideh -Ministrul delegat pentru Fondurile Europene - Miheala Virginia Toader -Vicepremier, ministrul Mediului - Daniel Constantin -Ministerul Economiei - Alexandru Petrescu -Ministerul Afacerilor Externe - Teodor Melescanu -Ministrul delegat pentru Afaceri Europene - Ana Birchall -Ministerul Afacerilor Interne - Carmen Daniela Dan -Ministerul Agriculturii - Petre Daea -Ministerul Apararii Nationale - Gabriel Beniamin Les -Ministerul Culturii si Identitatii Nationale - Ioan Vulpescu -Ministerul Educatiei Nationale - Pavel Nastase -Ministerul Cercetarii si Inovarii - Serban Valeca -Ministerul Energiei -Toma Florian Petcu -Ministerul Finantelor Publice - Viorel Stefan -Ministerul Justitiei - Florin Iordache -Ministerul Apelor si Padurilor - Adriana Petcu -Ministerul Muncii si Justitiei Sociale - Lia Olguta Vasilescu -Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Augustin Jianu -Ministerul Sanatatii - Florian Dorel Bodog -Ministerul pentru Tineret si Sport - Marius Dunca -Ministerul Transporturilor - Razvan Alexandru Cuc -Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social - Gabriel Petrea -Ministerul IMM-urilor si anteprenorilor - Florin Jianu -Ministerul Turismului - Mircea Titus Dobre -Ministrul delegat pentru relatiile cu Romanii de Pretutindeni - Andreea Pastirnac -Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Gratiela Gavrilescu Calendar:
Ana Birchall - Vicepremier (fara portofoliu): Viorel Stefan, fost ministru al Finantelor - Vicepremier, ministru al Mediului: Gratiela Leocadia Gavrilescu (ALDE) - Vicepremier, ministru al Dezvoltarii Regionale:
“Chiar daca investitiile straine directe atrase de Romania in primele doua luni sunt in scadere fata de nivelul inregistrat in perioada similara a anului trecut, consideram ca este un volum satisfacator“, a declarat presedintele ARIS, Ana-Maria Cristina.
(Ana JITARITA) Economic IMM-urile vor fi clasificate dupa valoarea activelor Legea privind stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii lasa loc pentru diverse "jonglerii ", in ceea ce priveste incadrarea intreprinderilor in aceasta categorie, intrucit articolul 3 al legii contine un criteriu ambiguu de clasificare, denumit "rezultat total al bilantului contabil ".
Ana Florean, 32 de ani, administrator magazin alimentar: "Din cate stiu, casa de marcat trebuie modificata de cei cu care avem contract.
Aceasta pentru ca, potrivit presedintelui ARIS, Ana-Maria Cristina, legislatia privind promovarea investitiilor din Romania este cea mai slaba din regiune.
In ceea ce priveste nivelul investitiilor straine, acestea nu vor fi afectate de hotararea Cabinetului Tariceau, potrivit presedintelui Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina, care recunoaste totusi ca lucrurile nu vor fi simple in perioada urmatoare.
„Turistii romani isi vor alege destinatia de vacanta pe baza unor criterii independente de actele de terorism din lume, cum sunt dorinta de a cunoaste locuri noi, facilitatile oferite si, nu in ultimul rand, in functie de buget“, a declarat directorul de marketing al Marshal Turism, Ana Maria Moanta, citata de Mediafax.
Presedintele ARIS, Ana-Maria Cristina, a declarat recent ca volumul investitiilor straine directe depinde insa de valoarea fluxurilor de capital obtinute din privatizari.
Presedintele ARIS, Ana-Maria Cristina, a declarat ca volumul investitiilor straine directe depinde insa de valoarea fluxurilor de capital obtinute din privatizari.
Directoarea Ana Costea a refuzat sa semneze actele in baza carora urma sa fie incasati banii si astfel s-a ajuns intr-un impas.
Ana Ionescu, ambii de la Spitalul din Bailesti. Acestia va trebui sa renunte la posturile detinute, chiar daca, in unele cazuri, nu exista deocamdata inlocuitori.
Romania ar putea pierde alte trei proiecte de investitii straine in valoare totala de peste 600 de milioane de euro, potrivit declaratiilor presedintelui Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS), Ana-Maria Cristina.
Nu in cele din urma, marii proprietari de hoteluri indigeni precum Perla Majestic Group, Ana Hotels, European Drinks, Unita, SIF Transilvania, City Hotels vor continua fie sa-si extinda reteaua proprie de spatii de cazare, fie sa se afilieze cu unitatile pe care le detin deja la lanturi hoteliere puternice din strainatate.
google-analytics.com